Nordfyns Høreklinik

Odensevej 48
5471 Søndersø

Tlf: 6484 2898
Email: lsh@nordfyns-hoereklinik.dk

Høreapparater Odense & Middelfart

 

Hver sjette dansker hører dårligt – er du en af dem?

Ældresagen anslår, at hver sjette dansker har problemer med hørelsen. Det er ikke særlig opmuntrende læsning! Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette og besøge dit lokale hørecenter til en høreprøve.

De fleste problemer med hørelsen kan dog let afhjælpes med høreapparater.

 

Gratis høreprøve her på Nordfyns Høreklinik

På Nordfyns Høreklinik kan du få foretaget en gratis uforpligtende høreprøve i vores høreklinik i Søndersø, som er tæt på både Odense, Bogense, Otterup og Middelfart.

Vi undersøger dig og tester din hørelse, og vurderer vi, at du er berettiget til behandling med et høreapparat, så hjælper vi dig med at udfylde en ansøgning, så du kan få tilskud af staten. Du får nemlig dækket en del af apparatets pris, når du køber via en godkendt høreklinik som Nordfyns Høreklinik.

Vil du have en høreprøve, kan du kontakte os på telefon 64 84 28 98 eller på lsh@nordfyns-hoereklinik.dk. Du er også velkommen på vores adresse i Søndersø, som er en kort køretur fra Odense, Otterup, Bogense og Middelfart.

 

Moderne høreapparater er yderst diskrete

Udviklingen inden for disse apparater er gået rigtig stærkt inden for de sidste par år. Et moderne apparat er småt, behageligt at have på og næsten usynligt. En mikrofon forstærker lydene, inden de sendes videre til forstærkeren og endeligt ind i højttaleren. De er lette at bruge i praksis og findes i miniformat, så de fremgår mere diskrete.

Et høreapparat kan ikke blot være med til at forbedre hørelsen, men det er i høj grad med til at forbedre livskvaliteten for mange mennesker.

Diskrete høreapparater

Diskrete høreapparater. Kom forbi vores hørecenter i Søndersø en kort køretur fra Odense

 

Høreapparater fra gode mærker sikrer hørelsen i mange år

Vi forhandler smarte enheder fra bl.a. Siemens, Bernafon og Unitron. Sammen finder vi ud af om du skal have et ITE (i øret) eller et BTE (bag øret) høreapparat. 

De mindste ITE- høreapparater passer ind i øregangen og de største fylder hele øregangen. Vi tilpasser høreapparaterne individuelt til dig ud fra et aftryk af øret og viser dig, hvordan du skal bruge dem.

BTE-apparater kan være åbne eller lukkede. De lukkede høreapparater har en øreprop, der sidder i yderøret og fylder øregangen ud. De åbne BTE- høreapparater har et tynd slange og en blød prop og er mere behagelige, men de egner sig ikke til alle.

Du kan også forhindre fremtidige høreskader ved at bruge det smarte elektroniske høreværn fra Siemens, Secure-Ear.

 

Kontakt os i dag

Nordfyns Høreklinik - Odensevej 48, 5471 Søndersø - Cvr: 32200842 - T: 6484 2898 - E: lsh@nordfyns-hoereklinik.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top